Mitt liv – Fråga besvarad 2014-01-20

Hej, sedan i november månad har mitt liv varit en resa av känslor. Jag har varit glad, arg, ledsen, deprimerad, och mer till det. Allt för att för många saker har hänt mig på senare tid, och det tycks aldrig ta slut. Jag vill veta om detta kommer ta slut någon gång och hur mitt liv kommer bli, om det blir bättre detta året än det ha varit året innan.

Jag önskar bara att det kunde stanna upp så jag kan lugna ned mig och rätta ut allt, men jag får bara mer ont psykiskt och även fysiskt och mår skit över det.

/Johnny

★  Fråga besvarad 2014-01-20 

Hej Jonny!

Jag skulle kunna försöka skriva en massa ” uppmuntrande ord”  med  innehåll av” ljus och kärlek” och tusen andra variationer som bara får en att må ännu sämre än vad man redan gör…för vad hjälper det att höra “andliga personer” hinka tonvis med ljus och kärlek propaganda över en när man sitter där mitt i skitet och UPPLEVER all smärta både rent psykiskt och fysiskt.

Jag kan säja dig…det hjälper inte ett jäkla dugg utan får en bara att må ännu sämre och känna känslan att “det måste vara fel på mig”…men jag kan berätta något för dig Jonny…

Vad du än hör eller uppfattar från andra människor runt omkring dig som tror sig veta bättre med alla sina tusen goda råd  kring saker de själva aldrig har upplevt eller ens kommit i närheten av att uppleva…så kan jag säja dig…du kommer att klara detta.

Hur vet jag det? Därför att jag känner från din själ att du är en människa som valt “the hard way” när det gäller att lära sig saker. Och du är vad jag brukar kalla en krigar själ.

“Life is a school where you learn how to remember what your soul already knows”

Jag kan känna din smärta. Jag kan känna hur den tär på dig och gnager i benen som en mardröm som aldrig tar slut. Men jag kan också känna att detta formar dig ♥och denna  livserfarenhet som innehåller hela registret av “skit och jävelskap “kommer att bli det avgörande som får dig att formas till  just den person som du inom dig vill vara och är tänkt att vara i detta livet. Man kan säja att livet i sig har målat in digi det berömda hörnet…där du tvingas till att tänka och göra val. The hard way…

Det kommer vara detta du upplever  i nuet…skitet…som kommer få dig att göra de avgörande stegen och valen att göra det du vill göra med ditt liv och bli den du vill vara.

Jag kan inte säja när det kommer att ta slut då mycket beror på dig själv och hur envis du är i dig själv och hur länge det dröjer innan du slutar att kämpa emot dig själv…Jag kan förstå om detta låter helt galet…men det är det svaret jag kan ge.

Jag fann några citat som jag tror du kan känna igen dig i.

Håll ut!

Jag tror på dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Peace

It does not mean to be in a place where there is no noise,trouble or hard work.

It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart~

 

~♥ ~

~Sometimes the strongest among us are the ones who smile through silent pain, cry behind closed doors, and fight battles nobody knows about.~

~♥ ~

~Sometimes falling flat on your face allows you to see things from a totally different perspective~

~♥ ~

 ~…and once the storm is over you won´t remember how you made it throught, how you managed to survive.

You won´t even be sure,in fact,whether the storm is really over.

But one thing is certain.

When you come out of the storm you won´t be the same person who walked in. ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *