Vad är andra sidan?

Tjena Patrik! Ok .. Jag har oxå en "KÄNSLA AV" att andra sidan är en plats utan tid o rum….att man kan göra sin egen tid o rum dvs..att vill du tex vara på hawaii ,så blir platsen du befinner dig i på andra sidan Hawaii…ele tex om du vill vara i ett vardgasrum så blir allt till ett vardagsrum… Dvs lite "matrix aktigt." 😉 Men jag kan juh inte heller säga till 100% vad det är… Sen tror jag att om tex Jag är på andra sidan…så kan jag känna vem som har mest "energi" (alltså människa) o söker mig till honom/henne…för nåt sorts hjälp eller bus,vad vet jag… allt detta är bara vad jag tror…skulle bara kolla med er om ni visste till 100% Hälsn Jimmy..

Hej Jimmy! Upptäckte denna fråga som en obesvarad fråga från december. Tänkte hänvisa till den intervjun jag gett och som finns på startsidan på spokwebben.Där skriver jag bla om andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.