Svarta skuggor-Fråga besvarad 2013-12-11

Hej!

Jag arbetar på en förskola i Västerås. Förskolan ligger i ett gammalt hus. Ibland tycker jag mig se i ögonvrån svarta skuggor som svischar förbi. Skulle det vara ett barn som springer förbi skulle jag märka det. För när man tittar efter finns aldrig någon där. Jag har aldrig känt något obehag eller rädsla. Nu undrar jag om det verkligen finns någon i huset eller om det bara är min hjärna som spelar mig ett spratt.

Jag har även en mer privat fråga… Det är nämligen så att jag går och funderar på att byta jobb. Skulle det vara positivt för mig att byta?

★ Fråga besvarad 2013-12-11

Hej!

Det jag känner är faktiskt inte att de fenomen du upplever med att se “skuggor svischar förbi” har med huset eller platsen att göra även om det är ett gammalt hus med lång historia bakom sig därför att det jag kan känna är att det känns fridfullt i hela huset och även runt om i det kvarteret eller hur jag ska uttrycka mig. Den känslan jag får är att det har varit ett område med en del aktivitet dvs att det funnits boende runt om som haft problem med diverse paranomala fenomen och att se “spöken” och sånt som hör till det övernaturliga MEN någon människa med fokus på andlighet och healing har varit på denna plats eller i detta område och “städat upp”.

Vem eller varför eller när eller på vilket sätt kan jag inte se här och nu. Bara att det har hänt för inte så länge sedan men på något sätt ändå  fortfarande pågår .

Kanske 1-3 år bakåt i tiden så har någon levande medvetet arbetat med att städa upp och rena i detta område då jag kan känna en stor skillnad från förr och nu. Känner och ser jag bakåt i tiden så uppfattar jag röriga energier och spring och så kallad spökaktivitet och spolar jag fram seendet en bit så ändras allt steg för steg för att plötsligt vara helt ändrat och lugnt. Och detta tolkar jag utan att söka närmare kring detta att någon medvetet steg för steg arbetat medialt med att “städa upp” från spöken och annat som släpar omkring i det området som din arbetsplats med förskolan finns. Det är en lugn och avslappnad atmosfär. “Städat”.

Men det jag känner att du upplever kommer faktiskt från barnen själva. Det jag kan uppfatta och känna är att det finns barn som har nära kontakt med sina guider eller skyddsänglar eller avlidna anhöriga som följer dem och vakar över dem. Och jag kan också känna av att det finns spår efter andar som deras föräldrar kan ha dragit med sig “utifrån” och som av någon anledning hakat sig fast i deras energi aura och sedan släpper taget på denna plats som förskolan ligger. Det verkar vara så att den som arbetat andligt med detta område har lagt in någon form av “andlig healing funktion” så att eventuellt förvirrade andar som hamnar i det området får “hjälp hem till andra sidan”.

Så det är någon som sannerligen gjort ett medvetet strukturerat healing arbete i det området med “förebyggande åtgärder ifall det dyker upp fler osaliga andar” eller hur jag ska skriva.

Så från medial synvinkel så inbillar du dig inte. Du måste våga lita mer på din inre känsla även om det också är sunt att vara skeptisk då och då och våga ifrågasätta både sig själv och spökfenomen 😉

Jag känner inte att detta är något du behöver oroa dig för utan ta det med ro. Det pågår fortfarande någon slags “städning” så du kanske kommer stöta på detta fenomen ett antal gånger eller så länge det fortsätter att dras till platsen genom de människor de följer som kommer in i detta område. Och de som följer med barnen är inget att oroa sig för då de fyller en sk andlig funktion.

Angående din andra fråga så känner jag spontant att du passar bra inom ditt yrke! men hur skulle det vara att utveckla dig vidare mot fritidsledare yrket och arbeta med lite äldre barn på fritidsgårdar eller liknande. Bara en tanke. Annars känner jag att du passar bra på det arbetet du har och du är omtyckt av barnen även om det inte alltid känns så. Du är någon de litar på. Så du behövs där du är.

Hoppas detta hjälpte dig lite i dina funderingar!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *