SV:SV: Vem var flickan

Hej igen! Mitt svar nr 2 verkar ha försvunnit ut i cyberspace, men här är lite komplettering till tidigare. Jag har efterforskat lite mer, och flickan blev strypt, och hittades på den plats längre uppströms där det hände. Gärningsmannen åkte fast, hans mamma hade förgäves försökt få hjälp åt honom, men fått nobben. Jag känner rysningar när du berättar hur påverkad du blev av den här berättelsen. Dessutom har jag glömt bort en tragisk händelse i januari 1970. Bara ett par kvarter från den här planen, så växte jag upp, med massor av andra barn. I grannkvarteret i ett gammalt trähus bodde en mamma med sin flicka, flickan var i 11-12årsåldern hon också, när hon och hennes mamma brann inne, även en man på nedre botten brann inne, han tros även ha orsakat branden. Den flickan har ju i så fall större anknytning till den här platsen, eftersom vi alla barn var där ofta och lekte, och byggde kojor. Ja den här händelsen har gett upphov till många diskussioner mellan mej och min flickvän, hon har själv som jag berättat tidigare varit mottaglig för liknande händelser, bl.a har hennes förra hund besökt henne ett antal gånger, samt haft mystiska händelser i olika lägenheter hon bott i genom åren. När jag skriver det här nu, så reser sig nackhåren på mig, känns nästan som en hel hög med andar står bakom mig och tittar.. fascinerande.. Hoppas på fler svar, Hälsn Bengt

Hej! som du kanske redan märkt försvann inte ditt brev i cyber rymden.Den "försvann" i högen av alla frågor och det kommer lite bak o fram.Det blir rörigt när många frågor dyker upp samtidigt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *