Tacksam för svar på det hela hära ?

Jag bor i egen 2a lägenhet i Helsingborg det var en dag som jag och min då varandra flickvän hade bråkat en dag så var jag och kollade på fotboll på Helsingborgs IF. Så när jag kom hem så hade hon duschat och så hade hon känt någon ta i hennes hår utan att jag var hemma berättade hon för mig så tänkte jag är de verkligen sant att min lägenhet är hemsökt eller skämt. Så när en kväll när vi hade gått och lagt oss så frågade jag henne om det var hon som hade rört min fot fast det var inte hon så fick jag en sådan reflex att hela min fot flög upp i luften för jag blev så himla rädd och skakis. Sedan en annan gång kollade jag och hon på en skräckfilm så såg jag hur fotöljen gungade av sig själv fram och tillbaka sen tog jag i hennes arm så kände jag en kall känsla gå igenom min arm så de kändes som att de var någon annan som tog i min arm istället för henne. Sen sista kvällen när hon sov hos mig så var kl 05.00 på natten så på något konstigt viss så snurrade klockan tillbaka till kl 05.00 igen utan att jag och hon hade rört klockan eller att batterierna var slut så det var ganska skrämmande så båda vi var ganska livrädda hela kvällen då. Så vad tror du det kan vara? Tacksam för svar 🙂 Mvh Eddie…

Hej Eddie! Helt klart har du besök av någon och det känns som en ung kvinna som ser dig som sin man. Svårt att förklara men hon anser att du är hennes man och ingen annan får ta dig! Hon är besatt av dig kan man säga. Finns hon kvar i din närhet gör du bäst i att be henne gå över till andra sidan. Säg henne att mannen hon håller av finns på andra sidan och väntar på henne. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *