“Tappat” ett hänge-Fråga besvarad 2014-02-23

Hej, jag var med om något konstigt igår som jag inte riktigt kan förstå, kanske du kan hjälpa mig. Jag hade storstädning i källaren, hela dagen flyttade jag runt och grejade och mot kvällen var jag klar och skulle bara sopa upp lite precis framför trappan på väg upp. Då får jag någon konstig, obehaglig känsla av något “ljus” som kommer bakom min rygg och det känns starkt på något sätt och som om det vill komma runt mig (låter helknäppt och har inte varit med om något sådant förut) men jag blir lite “arg” och ruskar på mig och tänker att det är dumheter/nonsens och går upp.

När jag kommer upp ser jag i spegeln att mitt hänge/berlock med en sten har lossnat från halskedjan jag har på mig och tänker att det nog gått av när jag lyft grejer i källaren och tar med mig ficklampan ifall den skulle gå att hitta. Och precis på den platsen nedanför trappan där jag nyss känt det där “obehaget” så ligger det.

Och det är alldeles helt. Ingen trasig länk till hänget som förklarar hur det skulle kunnat lossna, utan både halskedjan och hänget är hela.

Hur kan det ha lossnat? Har du någon förklaring?

Mvh Monica

★  Fråga besvarad 2014-02-23

Hej Monica!

Ja. Jag har en förklaring till detta som nog kan låta väldigt ut i det blå för en del men… jag ser, det jag ser och uppfattar ,och sedan är det upp till var och en att tolka och tro exakt vad de vill eller inte vill. Ok.

Detta är faktiskt något jag känner igen och som jag hört berättas från flera andra runt om i världen som jag har kontakt med. Det ljus du upplevde bakom dig kom från en ras utom arter eller aliens om vi nu ska kalla dem det. De finns här av olika skäl som vi inte behöver gå in i samband med denna fråga men de har förmågan att bända tid,rum och ljus och bryta ljus därför att det är  en av deras uppgifter.

Och till att bryta ljus behövs kristaller och olika stenar och mineraler, som de sedan kan få att vibrera i olika frekvenser för att skapa olika effekter i etern och i atmosfären och även i tid och rum.

Jag tror faktiskt inte det var meningen att du skulle möta dessa eller ens uppfatta deras närvaro utan istället handlar detta om att  de nog känner till att  du normalt sett inte är i din källare och de räknade nog med att du inte skulle vara där nu heller. Och detta handlar nog mer om att de bryter igenom tid och rum så det som du upplever händer i din källare…hände egentligen i en annan tidsdimension men samtidigt bröt deras ljusfrekvens in i vår tidsdimension och din källare var just där de passerade.

Deras arbeta och närvaro  har  endast med healing att göra. Healing av vår planet och vår planet system i vintergatan. Och du råkade hamna mitt i en sådan här tidsböjning som de gjorde och den kristallen eller stenen du hade runt din hals reagerade på de vibrationerna som deras ljusfrekvens sände ut så …det som hände var  att ditt smycke bytte dimension för ett nano – ögonblick. Stenen flyttades ur sitt hänge genom vibrationer som du inte uppfattade mer än “obehagligt ljus” och…du uppfattade heller aldrig det som hände mer än det du gjorde då allt går så snabbt. Och det var heller inget annat som flyttades genom tid mer än stenen då de inte arbetar med att flytta materia som människor består av. De arbetar enbart med ljus,frekvenser,mineraler,kristaller,stenar,tid,rum,dimensioner,böja tid och rum,mellan ögonblick,flytta energi och uppgradera energi på olika platser i vårat planetsystem.

 Och din smyckes stene hamnade oskadd på golvet på den platsen där tid byttes snabbt via ljusfrekvenser. 😉

Jag kan förstå att detta antagligen låter som ren galenskap för somliga men …som sagt…det är upp till var och en att tro exakt vad de vill. Du frågade mig och jag svarar men det betyder inte att du behöver tro ett ord på det jag skriver som svar. 😉

Jag känner dock att du inte behöver vara orolig för att detta kommer att hända igen under din livstid, utan detta var en en gångs händelse just på den platsen som råkade vara din källare och de uppfattade aldrig att du var där just den dagen. De har inga planer på att göra detta igen på samma meridian plats, de närmaste  hundra åren  dvs där din källare är placerad i vår dimension och tid.

Däremot så är ditt smycke förändrat för alltid. Det vill säja att om du bär det runt halsen så kommer du kunna känna underliga fenomen som är kopplat till förändringen i stenen. Du kan uppleva värme,kyla och vibrationer från smycket och du kan komma att hitta den på olika platser där du bor dvs den kan komma att flytta på sig själv.

När detta händer och om det börja hända så kan du kontakta mig igen så kan vi jag skriva mer om det och vad du kan ha för nytta av det. Men om du inte uppfattar någon skillnad så gör mer information  kring detta ingen nytta för dig.

 

Så andas ut och se det som en annorlunda och spännande upplevelse med mycket intelligenta väsen som människor normalt sett aldrig märker av alls.

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *