Tidigare liv

Hej Evy! Jag ville veta lite om mitt/mina tidigare liv och du bad mig berätta om mina intressen. Jag är extremt intresserad av stridskonst/kampsport och tränar det varje dag. Känner en stark dragning till Kina och Japan, som om jag hör hemma där. Är även mycket intresserad av det andliga. Har en tendens att offra mig själv för att andra ska må bra/bättre. Hoppas det räcker. MVH Fredrik

Hej Fredrik! Får fram samuraj och riddare men jag vet inte riktigt om du var "färdig" samuraj och riddare då jag får fram lite tecken på att du gick i lära. Vad gäller samuraj ser jag dig som en "lärling" i en skola odyl. Disiplinen var stenhård men du uthärdade trots att du tvekade många gånger. Du levde länge blev gammal, hade familj och mådde bra över lag. Vad gäller riddare tror jag inte du lyckades hela vägen och blev lite oärlig i affärer så att säga. Du har inte alltid offrat dig för andra men i ett liv har du gjort det bokstavligen och det känns som om du tog ett straff för någon annan. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *