Vad var det som hände

Igår kväll då jag la mig för att sova så gjorde jag som jag brukar be att dessa skyddande änglar skall skydda oss i från ondo osv osv… och att den andre som är här hos oss skall släppa taget och gå mot ljuste osv osv när jag låg i sängen med knäppta händer och sa detta så kom ett ljussken som i pulserande i ögonen fast jag blunda tyckte det kändes skummt konstigt aldrig förr varit med om detta och undrar om det har nått samband med det jag låg och bad om?? När jag gjort det klart så öpnna jag ögonen och slöt dom igen för atts e omd et blev på samma sätt ett pluserande ljussken mend et vart ju inte det för först tänkte jag att jag har fått nått fel i ögonen.mend et kom inte tillbaka mera.. Vad var nu detta för nått??

Hej! Du bad om beskydd och det fick du! Det ljusa var en ljusbärare som finns vid din sida och skyddar dig och de dina. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *