tidigare liv

Hej, jag heter Felicia och är 13 år. Jag har blivit väldigt intresserad av andar, övernaturligt osv. Efter att ha upplevt egna saker. Jag skulle vilja veta om mitt tidigare liv, och har tänkt på det ett långt tag nu. Mina föräldrar är skilda, och jag har flera syskon. Jag gillar fotografering, att umgås och att ta det lungt helt enkelt. Jag är lite mer åt det blyga hållet än åt det utåtriktade hållet. Jag tror inte att jag har någon särskilt fobi, men jag har alltid tyckt att särskilda larm som till exempel hörs i "större" händelser, bra exempel är krig. Såna här "utdragna" höga larm, är obehagligt. Gasmasker tycker jag också är obehagliga. Det här med att jag själv har upplevt är sant, jag och min vän har lyckats fånga en ande på en video, även några andra fysiska känslor. Jag tycker även att "onaturligt" STORA saker och till exempel ljud som spelas baklänges, reagerar jag på. Jättetacksam för svar!

Hej! Du har levt under ett krig och jag tror det är första världskriget och du blev gammal i detta kriget. Detta kan bero på att du inte tycker om gasmasker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *