Tidigare liv?

Hej, jag undrar om jag har haft ett (eller kanske flera) tidigare liv. Mina intressen är indianer (känner att jag har en samhörighet med dem), katt och hund djur, språk (jag har lätt att lära mig språk, pratar engelska bra och kan några meningar på ryska, lite diné/navajo), psykiska sjukdomar (försöker lära mig mer, och har även velat bli mentalsköterska), tidsepoker (1700 – 1930) och deras klänningar och lyssna på musik. Jag känner att jag dras till indianer och slutet av 1800 talet/ början av 1900 talet. Tack så mycket!

Hej! Du vet mycket mer om ditt liv utan min hjälp!:) Du har levt som missionär bland indianer och du har lärt dig mycket om dem, av dem och mycket av den kunskapen har du med dig idag. Kan inte namnet på stammen med de var fredliga och mycket begåvade inom medicin i alla former. Många andra stammar kom till dem för att få hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *