tidigare liv

Kan du se om jag levt ett tidigare liv, jag är väldigt romantiskt lagd och älskar 17-1600-talet och önskar att jag levt då, med dessa fantastiska klänningar som man bar då. Och har jag någon ängel som vaktar över mig…Lever ett stillsamt liv där inget händer och undrar därför hur mitt liv varit tidigare, kan jag se fram emot någon positiv förändring i mitt liv, har så många tankar om vad man vill göra men man har inte råd och nytt jobb är ju inte att tänka på åldersmässigt. Utan jag hoppas att mitt nästa liv blir mer intressant än vad detta livet har varit.Blir det det?

Hej! Du har levt som piga på slott under 1650-talet i Europa men jag kan inte säga exakt var. Du ägde själv inte dessa kläder men du fick låna av den yngre dottern i hushållet. Det vet bara du och Han där uppe hur ditt nästa liv blir!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *