Till Eewee. Tack så jätte mycket för ditt svar!

Hej igen! Först måste jag tacka för ditt snabba och utförliga svar. Jag blev alldeles skakis när jag satt och läste det du skrivit,jag har egentligen så många frågor att ställa till någon som har kunskap inom detta område då jag själv är en no vis. Jag vill verkligen lära mig att hantera det som händer mig och du har nu hjälp mig en bit på vägen men jag känner att det är så mycket mer jag måste lära. Min man säger att han tror att jag kan ha tagit med mig vilsna själar från jobbet, (jag jobbar inom äldreomsorgen). Ja, jag vet såklart inte alls hur jag ska tänka men jag ska göra det du gett tips om och dessutom läsa på om astral resor då jag inte alls tänkt tanken att det kan vara det jag gör. Oj, ja jag är rätt vilse i detta och skulle helst vilja gå en lång kurs för att verkligen komma på hur jag ska lära mig att hantera det okända. Jag tror ofta att jag har någon med mig och jag har alltid fått berättat att jag måste ha en skyddsängel, vägledare, guide men vem det är vet jag inte och skulle också vilja lära mig att ta reda på hur. Och hur man lär sig att kommunicera med denna. M.V.H Anna P.S Förlåt för mitt långa och lite osamanhängande brev men jag såg att du förkortade det andra så bra. Hoppas att du förstår något av det jag skriver och tack ännu en gång D.S

Hej Anna! Bra att jag kanske var till någon hjälp och du fått lite och tänka på.Eftersom du gör astralresor så är jag säker på att du mött din/dina guider öga mot öga utan att du kanske minns det klart och tydligt när du är vaken. Det du kan göra är att försöka bli "medveten när du sover" dvs försöka komma ihåg vad du drömmer,vilka du möter och lära dig skillnaden på vad som är vanliga drömmar och astralresor. Och under dina astralresor försöka bli uppmärksam på var du är och vilka du har omkring dig.Detta går att träna upp. Det går att bli så klartänkt så man kan notera datum på tidningar,skyltar vid vägar,detaljer och även fråga människor/andar man möter efter information,namn,städer,årtal osv! Eftersom du verkar vara en sådan som gör astralresor och vara väldigt aktiv i ditt resande och drömmande så kan du innan du somnar be din guide följa dig hela natten du sover och vid första bästa tillfälle göra sig fullt synlig för dig dvs öga mot öga prata med dig så du kan se denne. Det går,det gäller bara tt komma ihåg när man vaknar.Man kan därför be om att få bli väckt direkt efter mötet så man kommer ihåg.Gör ett försök.Ha tålamod! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *