Var har min fråga tagit i vägen?


Hej ! Jag vet inte vilken fråga du menar?När skickade du in den? Vi har ett 70-talet frågor som inte är besvarade sedan12/11 fram till dagens datum, men eftersom vi besvarar dessa frågor och även läser igenom ALLA frågor, på vår fritid när vi har möjlighet och tid kan det ibland ta tid för en fråga att bli besvarad. Oftast besvarar jag mellan 3-8 frågor per dag då det tar TID och orka,kraft och energi att vara medialt uppkopplad i flera timmar dagligen eftersom det oftast är sådant frågorna handlar om. Och som jag sagt flera gånger går jag inte alltid efter "turordning" då det beror alldeles på hur jag kan "länka" till en person,en fråga och beroende vad det handlar om. Ibland kan det dröja då jag helt enkelt inte kan svara för stunden – ser inget,får ingen information osv och då väntar jag med den frågan och låter den "hänga i luften" i väntan på information och går vidare till nästa i stället för att bara skriva ngt dravel som är meningslöst. Vissa personer har också i sina frågor bett om hjälp av tex rening i hemmet och då blir den frågan "hängandes i luften" tills det är slutfört och klart av hos dem. Under processen kan jag få fenomen även hemma hos mig och min familj och för att slippa det väljer jag att besvara dessa frågeställare med följdfrågor och svar för att själv slippa ha deras "problem" med tex negativa energier hängandes över mig i mitt hem. Tid och rum i andevärlden och när det handlar om väsen fungerar annorlunda än hos oss levande och många gånger får jag uppmärksamhet av andras energier(från er frågeställare) och väsen som istället besöker mig.Då vill jag gärna få dessa undan fort och besvarar därför deras frågor före andra frågor. Förklarar lite hur det fungerar med frågespalten och hur jag svarar på frågor. Du får höra av dig igen med frågan eller säja ungefär vilket datum du skickat in frågan alternativ se om rubriken blivit ändrad i frågespalten och att frågan redan är besvarad. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *