timern piper av sig själv

Hej. i lördags hade vi gäster och där var bland andra min farmor med. min farmor har en väckarklocka som hon ställer in då hon ska ha sin medicin. denna kväll glömde hon ta sin medicin så två timmar senare pep min kökstimer in 2 minuter(klockan piper när man ställer in 1 minut vilket gör att den låter precis som hennes väckarklocka gör. jag trodde direkt att det var en guide eller nåt som ville påminna. Men senare har jag sett att den ändrat sig fler gånger under dagen och igår så hörde jag den pipa två gånger och två minuter till var ställda. är det timern som har fått tekniska problem eller är det faktiskt en ande som trycker på knapparna? och i så fall vem är det? MVH Morgan

Hej Morgan! Det var en ande som pep i den när din farmor glömt sin medecin och efter det har troligtvis din timer fått "flipp"- tekninskt problem. Känns som det var en man som såg till att timern pep första gången. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *