Träffats innan.

Jag stälde en fråga till dig o mdet finns personer i mitt liv som funnits med mig i tidigare liv. Jag har alltid haft en komplicerad relation til min far. Nära,men jag har alltid tyckt att han beter sig som ett barn. Lever med en man som verkligen förstår mig och vi har varit ett par i lite mer än 3 år. Vi har en liten son på 9 månader tillsammans. Jag har en ganska nära relation till min svärmor. En vän som varit min bästa vän sen jag var 6 år. Vi återkommer alltid till varandra även om vi bott i olika städer i perioder i livet. Hon har en liten son som är 2 månader äldre än min son. Känns som vi har funnits för varandra.

Hej! Du är en av de få som har träffat dina nära och kära i tidigare liv men vilket eller vilka har jag svårt att se då det är mer än ett liv. NI har levt sida vid sida i många liv det kan jag se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *