Två frågor

Hej. Jag är en sjuttonårig tjej (snart arton) som undrar om jag någonsin kommer att hitta Mr rights i mitt liv? Alltså den rätta mannen i mitt liv? Jag undrar detta på grund av att jag aldrig har inlett ett förhållande med någon. Många tycker att det är barnsligt att jag skickar in en sån här fråga, eftersom jag är så ung. Men jag vill veta eller i alla fall få en liten ledtråd. Kan du ta reda på ifall jag kommer dela mitt liv med någon? Och vad kommer han heta? Och om jag kommer det, när träffar jag honom? Jag undrar också en sak till. De flesta ifrån min släkt är döda och i min familj finns bara mamma och jag kvar. Jag undrar vad min mormor, morfar och pappa har för tankar om mig? Gör jag dem stolta, eller?

Hej! Du kommer att finna kärleken men det kommer att dröja ett tag till då det är din pappa som gärna vill lägga sig i ditt kärleksliv! Han vill att det ska vara en redig karl som du gifter dig men. Enligt din pappa så ska han vara man nog för att kunna jobba och försörja sin familj då han lilla kicka ska ha det bästa och inget annat! De kollar till dig då och då och de är stolta över dig och de kommer att finnas vid din sida då du går fram till altaret och bli inte förvånad om du känner närvaron av din pappa då han vill leda dig till altaret och överlämna dig där½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *