Två frågor

Hej! Har redan bombarderat er med frågor men här kommer två till.. Fråga 1; Har jag och min bror något speciellt band, förutom att vi just är syskon? Träffas väldigt sällan, vilket har fått mig att må dåligt en tid och såklart så saknar jag honom helatiden. Har andra syskon men med dom är det inte på samma sätt, umgås oftare med dom så det kan vara därför jag tänker så ofta på brorsan. Oroar mig också för döden på nästan alla sätt. Oroar mig för att jag ska dö eller att någon i min familj ska göra det. Och då jag knappt träffar min bror så oroar jag mig ännu mer för honom över att han ska dö. Känner jag såhär bara för att jag oroar mig för han eller är det något annat? Vi kanske kände varandra i något liv föredetta? Fråga 2; Är det helt okej att ta kontakt med sin guide? Kan man stanna i "transen" och inte komma ur den sen? Läste något med att man ska sätta sin mobil på alarm, max 30 min. Sen föreställa sig en stor äng med en stig, att man ska ta av sig sina skor och sockar och följa stigen, känna gräset mot fötterna och känna lukten av blommor. Sen ser man en stor, vacker ek och därunder står en person och väntar på en. Det är ens guide. Sen då man kommer fram skulle man fråga vad han/hon heter och acceptera det namn man får som svar. Efter det får man ställa frågor, och sen när ens tid är ute säger guiden till och då tackar man för svaren man fått och sen måste man gå. Fungerar det? Skulle gärna vilja testa, men vet inte om jag vågar, är rädd att jag ska fastna helt i den såkallade "transen". Och vad skulle hända om t.ex någon kom och väckte en medans man är i "transen"? Skulle man skadas på nåt sätt? Tacksam för svar

Hej! Vad gäller din bror så har ni ett starkt band mellan er men inte för att ni har levt samma liv utan mer för att ni var ett i början. Ta kontakt med din bror och oroa dig inte för döden mm den kommer när den kommer och vi kan inte hindra den. Lev ditt liv utan att oroa dig för döden! Är du orolig ställ din mobil eller äggaklocka på 30 minuter och besök din guide! Jag har inte hört att någon stannat kvar i transen…och inget kan skada dig. Funkar det inte första gången ge dig inte utan gör det igen tills du lyckas och får svar på dina frågor så du kan gå vidare i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *