vem eller vad är det som är med mig?

Ända sedan jag var liten har jag haft en känsla att någon är med mig då och då, man verkligen känner att någon är där. Lampor tänds och släcks, dörrar öppnas och stängs, skuggor som drar förbi, minna katter morrar ofta o reser ragg mor ingenting osv, jag har flyttat flera gånger och så det är inget speciellt ställe det händer på. Min sambo har också känt av det och sett samma saker jag sett, så det kan ju inte vara inbillning. Jag har varit iväg och "pratat med" med trollbord några gånger, och det säger att det är 3 som är med mig, men vill inte säga vem eller vad det är. Det känns inte som att det är något ont, med det är lite obehagligt ibland. Kan du hjälpa mig att se vad eller vem som kan vara med mig?

Hej! Ser ett antal andar omkring dig och det känns som om de vill slåss om din uppmärksamhet! En man som varit dräng och en piga och ev en matmor finns hos dig och de kommer från samma gård och plats och jag funderar lite på om du har fått dem med dig från en plats du varit på besök på eller bott på. De kommer från en stor gård och jag tror de pratar småländska. Välbärgad gård, bra bonde, bra jobb och bra liv över huvudtaget men jag vet inte om gården inte finns mer då de känns vilsna. Vill du kan du hjälpa dem över till andra sidan då de letar efter en trygg plats likt gården de bodde på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *