ugh… – Fråga besvarad 2015-05-01

Så var man här igen… Du är faktiskt det enda online “medium” som jag litar på mest. Och bland alla andra frågor så är väl mina dom dummaste. Men jag måste ändå veta, även om det tar hundra år å få svar (för vad tar inte hundra år i mitt liv?)… När kommer jag finna rätt person å bli kär i? (Lite lätt avundsjuk på alla andra som redan har någon).

 

Fråga besvarad 2015-05-01

Hej!

Du behövde inte vänta i hundra år på att få svar för det kommer nu 🙂

Nej ! nej …  du ska inte lita ett ord på vad jag säjer eller svarar  i frågespalten ! utan du ska i första hand lita på din egen magkänsla för vad som är möjligt och sant och rätt för DIG och sedan blanda det med lite skeptiskt tänkande och en portion förnuft…. Det är en bra mix för lyckad framgång 😉 Jag ser mig själv inte som ” online medium “… började faktiskt skratta lite för de orden då det inte är så jag tänker om mig själv… men kanske det är just vad jag är…hemska tanke 🙂

 

Huvudsaken vi hjälps åt och får lite rätsida på saker och ting. Och vad gäller dig och din fråga om kärlek så uppfattar jag utifrån hur energin ser ut idag runt dig på grund av dina val, ord,tankar och handlingar,  att det är  år 2018 blir det året då ditt liv kommer förändras och det är året en själsfrände kommer att kliva in i ditt liv för att stanna för en lång period. Kanske handlar det om vänskap som utvecklas till en djupare själslig kärlek på alla nivåer och en relation som kommer hjälpa dig att utvecklas till människa. 

Det blir ett möte med en människa av manlig kön som kommer skaka om dig som människa rejält och starta din andliga utveckling. Så med andra ord du kommer nog få mer än du just nu förstår innebörden av …

Tills dess… var dig själv och ta hand om dig själv och sedan står han bara där…  Hösten 2018.

Tapps inte modet utan du kommer möta fler människor innan dess… men du frågade efter “det” och en mer djupare kärlek till en man och då får du vänta några år och istället fokusera på dig själv några år till.

Ta hand om dig !

~♥ ~

~Living for today

 but

        knowing that

                        tomorrow

                                            is worthy of dreaming of. ~

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *