Undra – Fråga besvarad 2015-05-01

Hej Jag undra om du kan svar på en fråga. Jag är 45 år i år och jag vill gärna ha ett sista barn till innan man blir för gammal. Jag och min man har försökt men det har inte hänt något ännu. Kommer jag bli Gravid i år eller inte alls.

Hoppas du svara tack Jenny

 

Fråga besvarad 2015-05-01

Hej!

Jag önskar att jag kunde besvara din fråga med ett sådant svar som du önskar men även om jag känner att du verkligen brinner av längtan för ett sista sladdbarn  så vill jag vara ärlig i det jag känner från din energi och den säjer att du redan är på väg in i klimakteriet och att det därför kan bli svårt att bli gravid.

Inte omöjligt men det kan nog bli svårare eftersom processen för klimakteriet redan har påbörjats.

Jag vet inte om du märker själv ännu men snart kommer du att göra det.
Jag hoppas att jag har fel och jag om någon skulle bli glad, för din skull om jag har fel!
Du får se fram emot att bli mormor eller farmor istället 🙂 och jag ser fler barn kring dig och runt dig men… det är kanske inte  bara dina egna utan barn barn eller andras barn som du kommer ha runt dig.
Ta hand om dig och så länge du har menstruation så finns det hopp !

☆ ¸.•°* ˜★EeWeeM

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *