Undrar… 2

Undrar… Datum: 2010-04-07 Från: Emma Fråga Hej, jag undrar.. Hittar du/ni på att ni kan "känna/ser saker"? Jag tror på dig/er om du/ni svarar rätt på detta! Jag hade en hund, som dog 30 maj förra året, han hette Izor. Han blev påkörd av en taxi… Hur såg Izor ut? Vilken färg hade han? Och till sist, vilken ras var han? Tack på förhand! (; >> Svar på frågan Hej! Jag är lite svår med detta men det känns som en schäfer eller dobberman, svart med bruna och vita fläckar. Emma; Det var helt fel, det var en ljus golden retriver.. Men det kanske hade varit lättare om jag hade beskrivit honom, och sedan frågat om namn.. Så jag provar igen. Detta är den första katten jag hade, som dog för cirka 2 år sedan, han var en orange och lite, lite vit bondkatt, med "gula" ögon. Kan du se vad hette min katt?

Hej! Jag säger vad jag ser och tyvärr kan det bli "fel" men det kan bero på så många saker. Kan tyvärr inte se namnet på din första katt men får upp namnet zack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *