Vad/vem? nr 2

Vad/vem? Datum: 2010-04-07 Från: Emma Fråga Hej.. Jag har varit med om en massa spöklika saker.. En sak hände idag (7/4-10). Jag bor i ett gammalt två våningshus, och på övervåningen har vi våran dator, som jag sitter vid. Jag är helt ensam förutom hunden som jag hade i mitt knä då. Plötsligt så hörde jag att något som skrapade mot golvet på nedervåningen. Alltså, så som det låter om man drar en stol på golvet. Jag undrar vad/vem var det?? Och en annan sak.. Flera gånger har jag hört mitt namn sägas, både när jag är själv och med kompisar. När jag är själv så kollar jag mig runt men ingen där.. Och när jag är med kompisar då det händer, så frågar jag ju; Vad? till kompisarna, och dom undrar ju vad jag menar. Jag undrar vad/vem var det? Och >> Svar på frågan Hej! Kan du skriva lite om huset, hur gammalt det är, vad det varit innan, marken osv osv. Tack! Emma: Huset är ett gammalt tvåvåningshus från någon gång på 1800 eller 1900-talet, huset var förut lägenheter, som vi har byggt om.. Om du behöver mer info ,skriv vad du vill veta så kan jag ta reda på det! 😛

Hej! Det finns en piga som stannat kvar på gården då hon levde stor del av sitt liv på gården eller i en gård i närheten. Hon vill dig inget illa hon trivs där och hon känner sig hemma och trygg på gården. Hon har gått över men kommer på besök då och då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *