Undrar bara….

Undrar ifall ni läser och svarar på alla frågor eller väljer ni bara ut några? Har skickat in två frågor men inte fått svar på någon av dem. Vem jag har med mig och om jag har några andar hemma. Skulle vara väldigt tacksam för svar snälla ni! MVH Josefine

Hej Josefine! Jag har normalt sett mellan 10-20 nya frågor varje dag och efter serverkraschen i början av januari försvann ett hundratal frågor så det är väldigt rörigt just nu bland frågespaltens obesvarade frågor. Jag brukar läsa igenom allafrågor allteftersom de kommer in och tid finnes, men ibland kan jag känna att jag inte får en länk till en viss person,ingen framträder osv andra gånger kan jag uppleva starkt obehag eller få varningar att länka och då brukar jag avvakta eller vänta tills jag är mer focuserad. (Jag har förklarat detta i min intervju på startsidan hur frågeställningar från er läsare även påverkar min egna hemmiljö) Sedan är det ju så att vi som driver spökwebben gör det på våran fritid och just nu är det bara jag som svarar på frågor. Jag har inte så mycket fritid att ägna åt detta som jag skulle önska och att alltid sitta uppkopplad till andevärlden är inte nyttigt varken psykikst eller fysiskt heller. Min målsättning är att svara på alla frågor men i praktiken är det omöjligt eftersom det är hundratals!!!Jag följer inget system utan mera "lottostilen",klickar på en fråga och ser vad det är. Jag kan ha läst din fråga och sedan upplevt att jag måste vänta med den pga det jag ovan beskrev. Kommer du ihåg datum du skickade in frågeställningen??? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *