Undrar om det är nånting hemma hos oss?

Hej. Vi vill veta om det är några andar i vårat hus. Många i våran familj känner av någonting. Ser skuggor,hör ljud och hunden kan helt plötsligt börja skälla och morra och titta mot ingenting, vi ser inget i allafall. det försvinner saker,som senare kommer fram,och då kan vi redan ha letat där.

Hej Marcus! (hade skrivit ett långt svar men så stängdes sidan ner…och får börja om igen…) Jag förstår att din hund reagerar för djur brukar vara mer känsliga mot närvaro från andar osv. När jag länkat till ditt hem så är det absolut "tomt" och ingen vill visa sig på något sätt,men jag är ändå inte övertygad om att det verkligen är "tomt" för jag kan uppfatta spår av energi som kommer av en eller flera andar. Om ni upplever detta som störande så tycker jag ni kan be ett medium komma hem till er och på plats "locka fram" dessa andar som gömmer sig för att inte upptäckas. Denne kan identifiera dem och berätta vilka de är och varför de är hos er. Det är det bästa tipset jag kan ge i nuläge då ingen vill visa sig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *