undrar över medialitet

jag tackar dig igen för ditt svar, jag har en undran till, just nu. jag är intesserad av andlighet o medialitet, men jag har mycket svårt att tro på det som kommer till mig, jag undrar om jag har möjlighet att få kontakt med andar o tex se in i framtiden, jag undrar också om jag har någon med mig, i bland känns det så men ibland känns det som allt är inbillning o påhitt, tackar på förhand o det är så bra med din frågespalt, det är ett stort stöd när man är ensam med sina undringar mvh pia

Hej Pia! Tack för dina värmande ord! Det du upplever och ser är inte påhitt men det är upp till dig vad du vill tro eller inte. Det jag kan hjälpa dig med är att vara ditt bollplank, komma med råd hur du ska göra för att hjälpa dig själv, öppna och stänga dig osv osv. Gå in på min hemsida där hittar du dokument om hur du kan kontakta din guide- det första steget-och sedan hör du av dig till mig via mail så ska jag försöka hjälpa dig vidare men det är du som gör grovjobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *