Ursäkta varför får jag inget svar?

Ursäkta mitt tjat,jag har skickat en förfrågan til er två gånger samma fråga men jag får inget svar från er.VAd beror detta på?????Undrar varför ni inte svarar till mej/mvh:kirsi

Hej Kirsi! Återigen.Din fråga är besvarad efter din första frågeställning. Vi har många frågor att besvara och jag använder mig inte av någon turordning utan besvarar frågor allteftersom jag får "information" från guider eller andevärlden. Din fråga har länge "hängt i luften" och jag har varit medveten om den men ingen ande har velat framträda. Ibland får jag anpassa mig efter hur andar vill framträda för jag sitter inte och "hittar på något bara för att ge ett svar",då får det i stället ta den tid det tar. Dröjer det för länge och jag inte får några svar så skriver jag det. Och med hundratalet frågor så kan det ta ett tag att få svar då vi på spokwebben arbetar med detta på våran fritid.Och ingen mår bra att "ständigt sitta uppkopplad med andevärlden". Alla frågor läses igenom och vissa tar mer tid än andra.Så är det bara. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *