Väcka upp minnet?

Hej igen EeWee! Vad roligt att du är tillbaka igen. Har en ny fråga till dig som jag nu har funderat på. Eftersom man har läst bland alla svar här på frågespalten om barn som ser andar och saker som små, så börjar man fundera på själv om man har varit med om samma sak, men att man inte visste om det och inte heller kommer ihåg det? Har en lucka mellan när man var runt 1,5 år till ca 4 år. Kan jag under den tiden sett andar som liten? Och hur kan man ha sett dem då, som gråa figurer eller som ser ut som levande människor? Eftersom jag inte minns nånting från 1,5 till ca 4 år ålder så är man nyfiken på om du kan få reda på nånting genom min guide Eriis. Allt som du kan få reda på tas tacksamt emot 🙂 Finns det nån bra metod för att väcka upp såna här bortglömda minnen ifrån när man var liten? Jag vet att du har lite svårt att kunna länka tillabaka kanske till mig igen men jag hjälper lite på traven. Det senaste obesvarade du har fått från mig tror jag hette "Minnen?" eller nåt liknande och var från nu i januari. Minns inte vilket datum. Med vänliga hälsningar Linda

Hej Linda! Jag tror bestämt jag besvarat denna fråga om du tittar tillbaka i spalten! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *