Vad hände egentligen..?

Hej igen! Det dyker upp ett minne hos mej, när jag läser om de kastade snöbollarna, och frågetecknen om vad som egentligen hände. För många år sen, åkte jag motorcykel ensam på en grusväg strax utanför stan. Det gick mycket sakta, och jag svängde av huvudvägen in på en korsande grusväg, d v s som gjort för att kunna sladda ikull med en motorcykel. Det gick mycket sakta, och rätt vad det är ligger jag mitt i kurvan med mc:n bredvid, och fattar ingenting, jag borde ju ha känt om jag fått sladd, och hunnit reagera i den hastigheten. Jag ruskade på huvudet åt det långt efter, och kunde aldrig erinra mig att jag fått sladd, vilket är näst intill omöjligt i den låga hastigheten. Det var heller inget s.k. rullgrus på vägen. PS När jag skriver det här nu, så känner jag mej samtidigt väldigt iakttagen… M V H Bengt

Hej Bengt! Jag kan tyvärr inte uppfatta något paranomalt med den upplevelsen du beskriver(men även jag kan ha fel och missa saker). MEN däremot förstår jag att du känner dig iaktagen då du har många energier omkring dig av andar och många nyfikna väsen.Du är ju inte ensam.DET kan jag tydligt uppfatta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *