Vad är det för konstigheter i mitt barndomshem?

Hej. Sedan jag var barn har jag känt att något är "fel" i mitt barndomshem i östra Norrbotten. Det har varit konstiga ljud och känslan av att vara otrygg på natten. Under senare år har jag drömt om en liten, ljushårig flicka i huset. Dessutom har jag hört flickskratt när jag varit ensam hemma. I källaren känns det även som om det huserar "någonting annat". Är jag bara "inbilsk" eller kan det verkligen finnas något i huset? Tack för en jättefin portal med massor av bra och läsvärd information. "Keep up the good work". Hälsningar Hasse

Hej Hasse! Jag kan hålla med om att det är "något" i ditt barndoms hem även om jag inte får helt grepp om vad det är frågan om. Din otrygghetskänsla kommer av att du inte känner dig ensam fast du är det. Vi kan börja med husgrunden och källaren.Där är det full aktivitet men det känns mer som naturväsen än andar.De verkar vara intresserad av något som finns under huset.Nere i marken.(ngt som har med vatten att göra -gamal brunn?) Ingen vill framträda eller är intresserad av kommunication så jag vet faktiskt inte varför de är där. Sedan uppfattar jag energier av flera andar,vissa tillhör släkten,vissa har följt med ärvda föremål,vissa har följt med inköpta äldre föremål och vissa bara gör besök. Jag kan tycka det är ovanligt mycket akivitet och undrar vad som finns i närheten av huset då det liksom går ett "promenadstråk" för andar rakt genom huset och då speciellt via köket,del av hall och ett rum med två dörrar. Vem flickan skulle vara kan jag inte heller svara på för för mig visar hon sig som en äldre dam som bott på platsen och hon föredrar att visa sig som ung flicka då det var en bra ålder som hon upplevde som glädjerik.Hon hade även katter när hon levde. Tyvärr kan jag inte vara tydligare än såhär då det är rörigt med mycket olika energier.Men du inbillar dig inte. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *