Vad är det jag ser?

Hej! Vet inte om jag vill kalla det för problem då det inte stör mig (ännu)…Jag tycker mig under kort tid börjat se mer övernaturliga ting nu än tidigare. Bland annat häromkvällen var det precis som jag mötte någon i hallen, men det försvann lika fort som det dök upp. Och det är rätt ofta jag uppfattar rörelse både mitt i synfältet och i ögonvrån. Tyckte även jag hörde min mormors röst säga hej. Hon hade en lite speciell klang i rösten så det var inte svårt att känna igen den. Vet inte om det är jag som är gälen eller håller på att bli det, men jag undrar ju självklart vad som pågår då detta ökat på senare tid och om det bara är jag som inbillar mig. Eller är det helt enkelt så att jag blivit mer öppen på senare tid? Ville även passa på att tacka för svaret angående "drömmen" jag hade om Pär och Jasmine 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Med Vänliga Hälsningar /Johan

Hej Johan! Du håller inte på att bli galen långt ifrån du börjar öppna dig mer helt enkelt och det är bara för dig att acceptera eller att stänga av allt är upp till dig. Ta åt dig och tyd tecknen som kommer till dig. Du lär dig snart att tyda dem som de vill att du ska göra. Tack själv! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *