Vad gick fel

Hej på dig Min kille dog för snart 2 år sedan och det gick lite konstigt till då han gick bort. Har inte fått något riktigt svar på vad som gick fel. Har varit hos ett medium straxt efter att han gick bort och allt stämde, men jag glömde bort att fråga vad som gick fel med honom. Han ramlade ihop i mina armar och jag fick liv i honom straxt före att ambulansen kom hem till oss, sen genom gick han en operation och jag tyckte att det såg ljust ut men det höll inte så länge. Jag har fått för mig att dom på intersiven hjälpte honom att somna in. Snälla kan du hjälpa mig att få svar på vad som gick fel då operations läkarna sa att operationen gick bra. Carina Wallberg

Hej Carina! Jag förstår din frustation och oro men du bör släppa det hela då du håller kvar din pojkvän här på jorden. Operationen gick som den skulle men det känns som om det var din väns hjärta som gav upp vilket den säkert skulle ha gjort i vilket fall som helst det var egentligen bara en tidsfråga. Låt det hela vila och gå vidare med dina tankar, släpp honom fri och låt honom gå över till andra sidan. Han har alltid en plats i ditt hjärta och han glömmer dig inte på andra sidan. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *