Vad är det som händer igen!!???!?!

Hej där… Tänkte kolla en sak med er… När jag lägger mig på nätterna ele mitt på natten kan jag vakna av att något finns här i mörkret…hade sånna känslor förut o sedan försvannn det . Men det verkar ha kommit tillbaka vad är det den här gången?? Hälsn Jimmy..;)

Hej Jimmy! Jag har ett minne av att jag tidigare skrev till dig bla orsaken till att det blivit lugnare och att när du fått "samla dig" ett tag kommer det att börja igen…? Jag känner spår av samma energier som du tidigare haft kring dig. (Kommer bara inte ihåg namnet och denne vill inte kommunicera men jag känner igen signaturen)Vet du vem jag menar ändå? Antagligen är det en ny period då du ska lära dig nya saker eller uppmärksamma nya saker.Jag får inget sagt…än…vad det handlar om eller vad det gäller denna gång.Har du inga uppfattningar själv om vad det är denna gång? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *