Vad är det som rör vid mig..?

Hej EeweE. Jag undrar om du kan se vem det är som rör vid mig när jag ska sova. Någon stryker mitt hår. Känns väldigt kärleksfullt men vill helst vara ifred. De senaste veckorna har jag inte kunnat sova med än några timmar varje natt. Blir alltid väckt mitt i natten. Alltid kl 03 43.Är inte rädd eller så men behöver få min sömn. Tack för en fin sida…

Hej Lena! Jag förstår att det blir påfrestande och jobbigt i längden att inte få sova ifred. Jag noterar att du beskriver denna närvaro som kärleksfull och gör en kärleksfull handling som att stryka dig över håret. Så agerar inte en ande som tex inte varit och vänt och är förvirrad.Däremot kan släktingar eller vänner som vill visa sin närvaro göra så när de vill ha uppmärksamhet. Men i ditt fall är det din guide som håller sig mycket nära dig.Det är en kvinna som visar sig i mogen ålder ca 45 och kallar sig Ireena men det känns som du har ett annat namn på henne. Hur välmenande och kärleksfulla personliga guider än är så har de ingen direkt uppfattning om tid och rum i den bemärkelsen vi upplever tid. Har du satt gränser? Har du sagt tex:OK jag känner din närvaro men kan du istället visa din närvaro på dagtid när jag är vaken? Har du bett henne hålla avstånd genom att säja tex Kan du hålla dig två meter från min vänstra sida och bara röra vid mig om det är något viktigt du vill visa på? Har du sagt att du inte vill bli störd på natten om det inte är en akut fara? Du kan själv sätta gränser,sätta avstånd och vara tydlig i hur du vill känna närvaron och när,hur,var. Även om du inte har lärt dig att höra,se henne kommer du bli förvånad över att hon faktiskt kan uppfatta dina önskningar,gränser och tydlighet med det du ber om/säjer till om.Pröva. Ibland när jag "tröttnar" på att ständigt känna mina "vänners" närvaro(guider)ber jag dem kliva ur det område som är min aura för att slippa känna av dem(det kan vara plockande i håret,på armen eller allmän värme) och är jag riktigt less ber jag dem ställa sig utanför huset! De blir inte sårade eller arga.De förstår då de är fulla av kärlek. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *