Vem är skuggan som lutar över mig?/Hur kan jag vara i två rum samtidigt?

Hej. Min pojkvän har haft vaknat ett antal gånger mitt i natten och sett nån slags svart människoformad skugga stå lutandes över mig vid sängens huvudända, han har även sett den stå och titta på mig i hörnet av rummet. Vem är det och vad vill den? Min nästa fråga. Pojkvännen och en kompis till han stod inne i köket och höll på med något när min pojkvän såg mig snett bakom sig varav han sa hej, även hans vän såg mig stå där. Saken är den att jag var aldrig inne i köket. Jag satt i vardagsrummet vid datorn och när han sa hej så ropade jag och fråga vem som kom eftersom att jag väntade besök. Då vände dom sig om och märkte att ingen stod där. Samt en gång när han stod i vardagsrummet såg han en blekare mig sitta ihopkurad i hörnet på hans högra sida, sen såg han det inget mer och gick in i sovrummet som var på hans vänstra sida och där låg jag och sov. Hur går det ihop? Man kan väl inte vara på två ställen samtidigt? Tacksam för svar.

Hej Jenny! Jag tycker din berättelse är intressant men känner att jag inte får riktigt grepp om siutvationen. Med tanke på din andra fråga så var min första tanke Bilokation dvs ett fenomen där en person framträder på en annan plats (som om han vore i sin fysiska kropp), trots att kroppen fysiskt befinner sin någon annanstans. Även om det är högst ovanligt och personen som utför detta( i detta fall du)brukar vara medeveten om att den gör detta och gör det medvetet med ett mål i siktet. (Du kan läsa om bilokation genom att söka tex på google) Men det som får mig att reagera är din första fråga om skuggan.När jag försöker länka till denna energi så smiter den undan och vill absolut inte ha med mig att göra och i dessa fall blir jag alltid fundersam och känner att den "inte har rent mjöl i påsen" så att säja. Jag får sagt av de som hjälper mig att detta är en ande som inte varit och vänt och är integrerad/sammankopplad med andra energier och däribland element av naturväsen. Och på ngt sätt känner jag att den skugga din pojkvän sett är skyldig till de andra fenomenen där han skapar en projektionsbild av dig. Han har denna förmåga att styra elementpartiklar och materia tack vare sin integrering med ngn form av naturväsen. Det jag blir fundersam över är om du inte märker något av detta själv? När detta sker att de ser dig och du är i ett annat rum blir du trött,konstig,yr på ngt sätt eller märker du ingen skillnad? Och ser aldrig du skuggan? Händer det något annat den dagen eller med dig? Jag har faktiskt ingen aning om vad detta står för och det är svårt att få svar av något som "försvinner direkt" samt att min guide inte är speciellt hjälpsam och vill undvika den för att skydda mig. Du borde kanske be ett medium komma hem till er och kolla på plats vad det står för. En annan tanke som slår mig är att du borde gå till någon som kan hjälpa dig med reggresionhypnos till tidigare liv. Jag känner att svaret kan ligga i ett tidigare liv vad detta står för. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *