Vad är det som tar min kraft….

En kort bakgrund…. Jag har alltid haft en tro på det övernaturliga..det har även skrämt mig..speciellt som barn…jag har ofta kännt mig iakttagen och jag har ofta en avund till er som har förmågan att ta kontakt…jag känner själv som om jag ligger på gränsen till att få kontakt..men inte är tillräckligt öppen… de senaste åren har jag kännt mig alltmer kraftlös, inte hela tiden, utan i korta perioder..deprimerad..hopplös, utan energi.. ibland får jag frid genom att söka upp platser med lugn…gärna kyrkogårdar…det låter knäppt…men det är så det är…det känns som det är något ¨på andra sidan som kallar mig…som om att jag ångrar att jag är här…jag har dock inga planer på att avsluta mitt jordliv eller så…jag vill inte missa mina barns uppväxt…. jag har alla mina riktigt anhöriga kvar i livet…men jag har genom mitt jobb ofta kommit i kontakt med döden…. vad är det som tar energin från mig???

Hej Magnus! Jag ska vara helt uppriktig mot dig därför att jag uppfattar att du vill ha det så. Med tanke på att du,som du själv berättar, men som även jag kan uppfatta,kommer i kontakt med människor som avlidit så har även du påverkats av detta. Eftersom du delvis är öppnen dvs kan känna närvaro,uppfatta i ögonvrån osv gör det dig till en större "måltavla" för både energitjuvar och förvirrade andar. Magnus!Du är en människa som gärna vill ställa upp för andra oavsett om det blir på bekostnad av din egna energi. Ditt inre ljus lyser starkt och det gör att dessa drar till dig såväl levande männsikor(ofta med problem eller labila känslolägen) som andar. I din arua har du sammlat på dig en hel del känslor från både andra människor och även andar,som inte tillhör dig. Du ska väl ändå inte vara deras sopstation!!!? Vem eller vad är då din sopstation?Vem ska DU lasta allt "skit" som andra tippar över på dig? Det är inte konstigt du blir trött,energilös,deprimerad,håglös,orkeslös,obalanserad med allt detta du dragit på dig, och drar på dig. Omedvetet har du iallfall hittat en metod som för andra kan låta konstigt dvs att du finner ro på en kyrkogård.Det du omedvetet gör är att du "lämnar av" de andar och energier du dragit på dig och överlämnar till de LjusÄnglar som faktiskt finns på tex kyrkogårdar för att hjälpa vilsna andar. Och med tanke på att du får bära på alla dessa känslor från vilsna andar som inte hittat till andra sidan så är det inte heller konstigt att du upplever känslan av att "vilja komma hem till andra sidan" eftersom det är just vad dessa andar du släpar på längtar efter! Det är INTE DINA KÄNSLOR! Jag vill att du tänker igenom det jag skrivit för det är viktigt att du förstår hur det hänger ihop och hur/att du blir påverkad! Du behöver hitta ytterligare andra sätt att hålla din aura ren så att "du bara är du" och inte bär på alla andras bekymmer! En bra början kan vara att besöka en kyrka (Helst katolsk, då de värdesätter tro på Änglar) och sätta dig där inne och bara "släppa av" ALLT ,så får kyrkan bli DIN "sopstation".!!! Jag vet inte hur eller vad du har för tro,eller inte,men du behöver hitta ett eget sätt att fortsätta hålla ditt inre ljusbrinnande,kunna hjälpa andra,utan att du tar på dig deras energier.Hålla din aura skyddad och intakt! Sök mycket energi från naturen,hämta energi från nyttig mat,ägna dig åt fysiks motion som stärker både kropp och själ,roliga fritidsaktiviteter,umgås med männiksor som GER energi istället för att ta! Försök hitta en balans i allt detta och se till att genom olika metoder alltid vara så påfylld av energi så du inte blir så berörd när någon ande eller människa väl är där och "norpar" energi av dig på din bekostnad! Jag hoppas verkligen du funderar på det jag skrivit och hör av dig igen om det är något som du undrar över eller inte förstår. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *