Rädd.Vad ska jag göra?

Hej! Vi äger två hus, ett i stan och ett gammalt hus på landet. Ofta när jag är i något av husen känner jag mig väldigt väldigt (!) rädd och kanske iakttagen ibland. Det är så obehagligt! Vad ska jag göra? Jag har inte sett någon, men den känslan är fruktansvärd! Fast ibland händer det olika saker som när jag letade efter ett band som jag visste låg i ett skåp, jag kunde inte hitta den men några dagar senare låg bandet bara där på bänken! Samma sak när jag letade efter en termometer, jag visste att den var i lådan, hittade den inte, efter fem minuter gick jag tillbaks och tittade där igen, och där var den! Det är så läskigt, jag blir väldigt rädd ibland! Vad ska jag göra åt det?! Mvh Lisa.

Hej Lisa! Jag tycker att om du känner sådant obehag i ditt egna hem är det bästa att be ett seriöst medium att komma hem till dig och hjälpa dig direkt på plats! Du har flera andar som är väldigt busiga och tycker om att ställa till besvär och utföra små spratt. För din del handlar det om att "bli herre över ditt eget hus",slå näven i bordet och sätta gänser!Här bor jag,det är min boplats och ska ni vara här får ni allt ta och lugna ner er!. Jag kan uppfatta att du trots din starka nyfikenhet för det paranomala och andliga ,är "rädd" och lätt tappar focus när du känner av närvaro.(rädsla för att tappa kontroll?bli tokig?inte riktigt kan bestämma dig för vad du ska tro eller tycka…) Även om du vill vara bestämd finns risken att "obehaget och rädslan överumplar dig" och din åsikt blir därmed ett platt fall och dessa energier lyssnar inte. Det känns lite som de spelar på din rädsla och därför tycker det är lite "kul" att få dig ur balans. Jag uppfattar energier av "tonåringar",unga men jag förstår inte vilka de är och varför de är där. Sedan kan jag uppfatta energispår efter en kvinnlig ande. Jag får inget namn men det är en bestämd dam som visar sig i 50års åldern(kan vara "yngre" men ser äldre ut pga klädseln)Hon bär en mörk(mörkblåsvart) klänning eller blus med kjol och verkar ganska sträng eller uppfostrande i sitt sätt. Hon känns som en "lärare" eller "någon som uppfostrar barn/ungsommar". Typ en "barnhems/foster mamma".Denne försöker iallfall hålla ordnng på de andra röriga andarna. Känner du till husets historia eller platsen? Har det funnits något barnhem eller fosterhem inärheten eller på plats? Av dömma av klädstilen skulle jag tro det handlar om 1920-30-40tal.Kolla upp det! Om du känner att du inte orkar ta tag i detta själv tycker jag absolut du ska försöka finna ett seriöst ,lokalt medium som kan komma hem till dig och hjälpa dig få dessa till andra sidan eller iallafall respektera dig! och låta dig få lugn och ro! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *