vad betyder drömmen

Hej, för en tid sedan drömde jag flera drömmar i en. Jag stod i sovrummet och tittade ut mot horisonten som var rosaröd färgad och fanns även en stor gris som tittade mot samma ställe. Känsla av domedagen kommer. Gick till köket o tittade ut där, där fanns det en soldat som stod vakt utanför ett gammalt kolonialhus, minns jag tänkte rådhus i drömmen. Nästa sekvens gömmer jag mig i lägenheten, absolut förbjudet att låta någon veta jag är där, soldater patrullerar utanför. Nästa frekvens är jag ute på gatan,ensam. Ska skicka sms men är förbryllad för det står på ryska i mobilen. Vad betydde drömmen, det var så många drömmar i samma dröm, och så klara. Kan du se om jag är öppen för andra sidan och hur jag ska öppna upp mig?

Hej! Dina drömmar var/är glimtar från ett tidigare liv bla. Ta för vana att skriva ner dina drömmar och tyd dem efter hand, foga samman dem till de liv du levt förr. Behöver du hjälp hör av dig! Alla är mediala men hur mycket är olika. Vill du öppna upp dig kan du gå på en distanskurs via nätet eller gå en kurs i din närhet och som inte är så dyr. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *