Vad finns i mitt hus?

Hej Jag undrar vad ni tror om andebesök. Jag bor i ett gammalt hus som gått i arv i min släkt väldigt många år. Det är lugnt och jag känner mig trygg i det men får ändå i bland känslan av att någon tittar på mig, speciellt när jag står framför en viss spegel och borstar håret och när jag tittar på teve. Tv:n stängs av av sig själv ibland också och min katt brukar stanna vid en vägg i rummet och bara titta. Är det någon/något som hälsar på? tacksam för svar

Hej Jessica! Det finns en ung kvinna/ande som tycker om att spegla sig.Vid just en viss spegel.Denna unga kvinna verkar dröja sig kvar i huset och det är antagligen den din katt reagerar på och kan se.Att tvn stängs av brukar vara ett tecken på att det finns energier efter andar då de kan påverka electricitet då de rör sig i närheten.Det verkar ändå vara lungt och inte som är störande eller något att oroa sig för. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *