Vem är anden som följer mig?

Hej igen! Jag ställde en fråga till er för ett tag sen..om att jag ibland ser mig själv som äldre och yngre i ansiktet när jag tittar mig själv i spegeln..och då svarade ni att det kan vara en ande som följer efter mig…då har jag ett par frågor till…. 1.Vem är denna ande? 2.Varför förföljer denna ande just mig? 3.Kan man beodra anden och göra vissa saker åt en? 4.Är det farligt att en ande förföljer efter en? 5.Är det en farlig,aggresiv ande? (för ibland när jag tittar mig själv i spegeln ser jag ganska "arg,aggresiv" ut). Och fått höra av andra att "måste du se så arg ut"..fast jag inte är det. Tack Vänliga hälsningar Jimmy! 🙂

Hej Jimmy! Denna ande är en man som kallar sig för att vara din guide.Men jag tycker han går över de universiella lagar som en guide ska följa.Och när jag ifrågasätter denne blir han irriterad och så ska inte en ljus ledsagare/guide reagera. Denne man är en ande som inte har varit på andra sidan och vänt utan dröjer sig kvar då han anser att han har saker att uträtta.Han tillhör inte dig utan har vid något tillfälle "stött på dig" och sett dig som någon han kan få gå hans ärenden.Och att "gå hans ärenden" kommer inte gynna dig på ngt sätt då han aldrig kommer bli nöjd. Att "beordra" en ande/väsen att göra saker åt en är likvärdigt med viss form av svart magi och har alltid ett pris.Och har man inte kunskap och erfarenhet avråder jag från detta då priset man får betala för det man beordrar kan stå en dyrt i slutändan. Vad gäller denna ande borde du be honom lämna dig ifred eftersom han försöker påverka dig känslomässigt men…så länge du tycker det är lite småcoolt kommer han inte lämna dig ifred. Ilängden kan han påverka dig så du blir psykiskt labil och att du gör saker du annars inte skulle gjort.Be honom gå!Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *