vad hände klockan 02.00?

För lite mer en ett år sedan var jag på praktik på en hästgård i norrtälje. bodde i familjens gästrum i 4v, och började tillslut alltid vakna 02.00 varje natt. Någon natt fick ja sova ut men det var sällan. Hörde underliga ljud som omöjligt kan ha kommit ifrån husets hund. En dag i stallet när ja var där själv vart jag nästan som knuffad mot en boxdörr o klämde fingret riktigt rejält. Hon som ägde stallet o bodde på gården vaknar också runt den tiden varje natt, och har även i ett annat hus på gården blivit knuffad i trappen o skadad lillfingret precis som jag. Vem/vilka är det som väcker oss och "knuffar" oss?

Hej! Det jag får upp är en rymling eller luffare. en dräng skulle jag tro som rymt/gömt sig för sin husbonde och vill inte till något pris bli tillfångatagen. Detta klockslag visar mig att han blev infångad av flera och blev så illa slagen att hans liv inte gick att rädda och det är detta som händer om och om igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *