Vad hände?? :O :O

Hej du! Tack för dina svar 🙂 För många många år sen innan jag föddes (jag är 14 år) så drunknade min fars bror. Min pappa har aldrig pratat om det och jag har inte frågat heller. Men min mamma berättade att när dom bodde i Kölsta så hade dom då ett foto inramat på hans bror men tavlan ramlade i golvet ungefär fem sex gånger så ramen gick sönder. Mamma köpte en ny ram och då hände inget. Det var ganska längesen hon berättade det här och när jag frågade igen för att jag nästan glömde det, så ville hon knappt berätta och sa flera gånger att jag absolut inte får berätta för min pappa för han skulle bli vansinnig. Trots att hon vet att jag aldrig pratar om andar med honom då han bara säger att han inte tror på det sen säger han inte mycket mer. Nu har jag insett att det kanske berodde på hans bror… Vad tror du?

Hej! Detta är en fråga som har många svar men jag kan bara säga vad jag känner.. Din far tog det otroligt hårt när brodern gick bort och det känns nästan som om din far tar på sig skulden. Din far säger att han inte tror på andar och annat skitsnack men trots detta känns det som om han vet att andar existerar och han är rädd för att en ev hämnd ska komma från brodern. Din farbror vill inte din far något illa, han vill bara säga att i början var han arg och förvirrad men han har kommit över till andra sidan och han har det bra och vet att det var en olycka. Detta är vad jag får fram och även om du inte kan tala om för din far vad jag skrivit och tror så kan det vara en tröst för dig. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *