vad händer???

Jag tror att det spökar i mitt hem! känner mig iaktagen, känner starkt obehag, steg på över våningen och i trappan, när skärmsläckaren har satts på så försvinner den i bland av sig själv, stereon höjs och sänks av sig själv, dunsar i väggen. samt att jag har blivit fasthållen i sängen och blivit vidrörd… Vad ska jag göra för att få ett stopp på detta? Jag, mina barn o barnbarn e rädda!

Jag förstår mycket väl att det känns obehagligt det som ni upplever. Hur bor ni egentligen? I ett gammalt hus eller? Börja att säga ifrån på skarpen att "det" ska sluta och följa ljuset. Ofta sägs det att de inte vet om att de faktiskt är döda. Men mitt tips är att kontakta ett medium. Maila till mig på patrik@spokwebben.se så ska vi reda ut det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *