Vad händer? Är jag sjuk?

Jag hade en chäffer i 10 år, hon var min bästa vän och var med mig överallt. Hon dog för ett tag sedan. Jag hade brottom för några dagar sedan och körde min bil i ganska hög fart då jag plötsligt såg Arja min gamla hund sitta brevid mig i bilen. Jag bromsade kraftigt och en stund senare så sprang det ut en älg framför bilen och då var Arja borta. Nu idag så åkte jag från min morbror, vi hade pratat om gamla släktingar då dök det upp en för mig främmande person i bilen som sträckte ut sin hand mot mig. Tummen var skadad. Han var blek (svartvit) det vart kallt i bilen, jag stannade och sprang ut ur bilen. Det dök upp ett namn i huvudet "Olle". Jag har tidigare skrattat åt liknande historier. Jag är alkohol och drogfri. Vad kan det vara som jag sett? Behöver jag söka psykhjälp?

Hej! Du behöver inte psykhjälp! Du är helt enkelt medial och det gör att du ser saker ch ting av olika anledningar. Din hund ville varna dig för älgen, mannen kanske ville ha hjälp av dig! Det kan mycket väl vara en avlägsen släkting till dig kan du forska om det? Det du kan göra är att gå en kurs för att få hjälp och stöd vad det gäller din mediala sida, för att utvecklas. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *