Kan spöken vara farliga?

Hej, jag tänkte höra om man kan få ett bra svar på varför det alltid känns obehagligt under mina föräldrars inomhustrappa till övervåningen. När jag var yngre gillade jag inte den delen av huset om jag var ensam hemma. Min mamma har varit med om att en stol i finrummet nära trappan blev utdragen på natten flera gånger när dom nyss hade flyttat in i huset för över 25 år sedan, och hon har sett en kvinna sitta på stolen. Vårt hus är byggt omkring 1895 och jag har i efterhand fått veta att en kvinna hängt sig i den gamla trappen som fanns på samma plats. Kan ett "spöke" vara farligt? Varför är hon kvar i huset?

Hej! Kvinnan som hängde sig i huset är den som spökar idag och hon har inte kommit över till andra sidan. Förr predikades det om att de som tog sina egna liv- självspillare- inte kom till himlen och det är därför hon är kvar på jorden. Hon behöver hjälp med att komma över till andra sidan och ni kan hjälpa henne med det. Hon är inte farlig men hon kan kännas otäck. Vill ni ha tips och förslag till hur man kan hjälpa henne över hör av er till min mail så skickar jag info. Hoppas svaret var någotsånär ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *