Vem är det som söker min uppmärksamhet gång på gång?-Fråga besvarad 2014-02-13

Hej EeWeeM!

Jag har flera gånger under dom senaste 2-3 åren märkt att någon/något söker min uppmärksamhet. (har dock inte varit med om något på ett tag nu)
I början var det smällar i skåp när jag diskade, bankningar i väggen
Men sedan blev det intensivare. När jag skulle sova så kände jag flera nätter i rad hur någon sätter sig på sängkanten. Första gången det hände var jag säker på att det var min katt och skulle klappa henne, men hon var såklart inte där.
Detta skedde som sagt flera dagar i rad. Sedan var det inte bara det som hände varje kväll. Nu började även personen ta på min axel. Varje kväll.
Sov tillslut med lampan tänd för att jag tyckte det var obehagligt.
Sen var det någon som föreslog för mig att tala med “spöket” och fråga vad den/det ville.
Efter det så såg jag på natten en skepnad i dörren, konturerna av en person men försvann lika fort som det dök upp, och har efter det lugnat sig oerhört mycket. Har bara känt ibland att jag inte är ensam osv.

Sist jag såg något var här om veckan i min pojkväns lägenhet. En svart skepnad som gick förbi mig. Men det var det första på länge jag varit med om.

Vet du vem eller vilka det kan vara som finns i min närhet?

Tacksam för svar!

/ Ida

 

Fråga besvarad 2014-02-13

Hej Ida!

Det finns inget du behöver vara orolig för. Jag får två olika namn på två andar -Margareta och Alexander och den ena anden känns absolut som fenimine ande men den du uppfattar som skuggan är mer maskuline. Men jag uppfattar saken rätt så är Margareta på något sätt knuten till din mammas sida av släkten och till din mamma som en  nära vän eller avliden anhörig i familjen. Hon bara vakar över dig och är bara en slags produkt av  en tanke manifestation, som kommit av att din mamma på något sätt oroar sig för dig undermedvetet och då har denna Margareta som normalt sett finns runt din mamma som  en slags tänkt skyddsande  och  hon har istället valt att gå över till dig för att kolla så att du är okej och sedan liksom kollar hon upp dig på kvällen innan du ska sova och ser att allt är bra med dig och sedan förflyttar hon sig tillbaka till din mamma för att genom hennes drömmar och genom hennes undermedvetna tankar tala om för henne att allt är okej med Ida.

Den andra närvaron du frågar efter kan jag kan känna av som manlig och  bär namnet Alexander, men den  verkar höra till den motsatta lägenheten i huset du bor i? Den  verkar höra till dina grannar och uppfattas som en androgyn skugga. När du uppfattar och känner av den anden så kan du bara högt be den gå tillbaka in till dina grannar igen. Den anden är den som kan skapa känslor av tungsinne och även ge huvudvärk och störd sömn. Inget jag känner obehag av men den drar energi och ger trötthet.

Bara be den gå sin väg om du uppfattar den fler gånger.

Sköt om dig!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *