Vad händer med oss?

Har skrivit en gång innan angående mitt ex och då fick jag svar att vi inte var klara med varandra varken på gott eller ont. Nu har vi sets några gånger på kort tid. Jag hade lånat en ipod av honom som jag skulle lämna tillbaka förra helgen och det slutade med att jag var kvar och åt middag. I lördags skulle vi se melodifestivalen tillsammans och det slutade med att jag sov över hos honom i hans säng. Han säger att vi är vänner men ändå är han så närgången och han bad mig dessutom att krama honom. Jag drog undan huvudet när han försökte att pussa mig. På morgonen låg vi länge och bara kramades och han tittade djupt in i mina ögon flera gånger. Jag vågar inte riktigt fråga vad det är som händer, då jag är rädd att förstöra vänskapen som vi nu byggt upp. Men samtidigt så vill jag veta vad han gör för han leker med mina känslor lite. Just nu så skulle jag vilja ha ett förhållande med honom, men om han bara vill vara min vän så är jag hellre vän med honom än ingenting. Men vad är det som händer? Jag smsade och skrev att jag var förvirrad och frågade om han bara hade gjort så för att få närkontakt. Han svarade att han också var förvirrad och att han tyckte att det kändes lite dumt nu i efterhand. Men varför blev det såhär och hur kommer det att bli? Ska jag behöva må såhär dåligt eller förstör jag mig själv?

Hej! Du ska inte acceptera något som du inte är beredd inför! Du måste vara ego och se till dig själv och svara ärligt på frågan- vill du ha det såhär? Om nej så är det dax att sätta ner foten hårt och ställa ultimatum..vänner på en vännivå eller ett par på den nivån. Tyvärr kan jag inte säga dig hur du ska ha det eller hur du ska göra jag kan bara råda dig till att göra det som är bra för dig och ingen annan. Jag vet att ni hittar en bra lösning- en lösning som passar er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *