Vad har jag levt för tidigare liv?

Hejsan. Har nu två gånger skickat en fråga som handlar om en sak som jag var med om och varje gång verkar det inte som ni fått den…lite läskigt..så det är väl inte meningen att jag ska få något svar då. Men nu provar jag en annan intressant fråga…kan du "se" vad jag levt för tidigare liv? Är sååå nyfiken på detta..eftersom jag försöker hitta sambandet med detta liv. Tycker att er sida är toppen! MVH Maja

Hej Malin! Det verkar konstigt.Sedan jag började svara på frågor i agusti har jag läst igenom vartenda fråga som kommit in och ända tillbaka till Juni 2007. Frågor brukar inte missas och i stort sett alla besvaras eller kommenteras.Du minns inte vilken rubrik du använde? Vad gäller din fråga om tigare liv så förstår jag din nyfikenhet och jag har även besvarat sådana frågor tidigare för andra men om du läser texten/inlägget i frågespalten så har vi under en tid valt att inte besvara just den sortens fråga just därför att det tar så mycket tid och energi att söka upp,spåra och länka. Men har du frågor som rör annat inom det paranomala så får du gärna återkomma! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *