Vad heter min guide/ängel?

Jag var och lyssnade på en föreläsning om guider..änglar. Kvinnan som föreläste pekade ut en del personers guider/änglar.Jag ville så himla gärna att hon skulle tala om vem som var min guide,men hon gjorde inte det.Kände hon inte att jag försökte nå henne? Kan ni hjälpa mig? Hur skall jag göra för att ta kontakt med min guide som fisk är jag superkänslig men accendenten i fiskarnas tecken…men medial är jag inte ännu.. kram på er..vilke kul sida..har just upptäckt den. Carina

Hej Carina! Antagligen så hade detta medium så många "med högre röst" som ville fram – "trängde sig fram" så din röst blev inte hörd/nådde inte fram.Det är vad jag kan tänka mig skedde på föreläsningen. Du har varit med om mycket kan jag känna och det är en hel del aktivitet kring dig,många vill göra sig hörda.Din andliga nyfikenhet stor om än en viss brist på tålamod då det känns som du har lite för bråttom. Det är mycket fjädrar kring dig.Mycket ljus och kärlek.Det finns en man i din närhet som beskyddar dig,en nära avliden släkting.Han sänder mycket trygghet till dig i symbol av "moln av fjädrar".Jag vet inte vad han menar med det.Han vill tydligt visa att du inte är ensam. Sedan har du en kvinna,en guide som följt dig under många år och kallar sig vid namn Zeeneya.Hon är mörkhyad i vit vacker klädnad och har en relaiton till dig som moster/faster från ett tidigare liv i sydamerika.(känns även som hon har en tidigare relation till mannen som vakar över dig)Hon står för självkontroll-att ta komandot över sitt liv-våga ta språnget-mod.Hon har även kunskap inom vit magi.Hälsa,sjukdom,örter. Henne kan du känna närvaro av och även lära dig att komunicera med.Du kan kalla henne vid namn och be henne uppenbara sig för dig via dina drömmar eller när du befinner dig i vaken/drömtillstånd.Där kan du också lära känna igen hennes röst. Ett annat tips är att ha en speciell skrivbok där du skriver ner de frågor du undrar över och när du känner dig lugn och avslappnad fattar pennan och "känner" svaren komma så du kan skriva ner dem.Det kan vara olika sätt att få komunicationen att komma igång med den guide man har.Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *