Vilka tecken var pappa?

Jag bodde under under en period Sydafrika…under min tid där så dog min pappa. Det var hemskt. Jag var väldigt ledsen men kände ändå ett lugn…som om han fanns där hos mig hela tiden..Det hände en del saker..jag undrar..vilka tecken gav pappa mig?…Inbillade jag mig? Kram Carina

Hej Carina! Jag kan känna att du varit med om en hel del som andra inte upplevt.Det är många intryck och det blir rörigt för mig. Din tid i Sydafrika har satt spår i ditt liv och allt som skedde där är en följd till det som sker idag.Det känns också som om din far levt ett liv där tidigare innan detta liv han nu levde och därför upplevde han i detta liv att det fanns mycket ouppklarat och därför drogs han till platsen. För dig, en tragedi att han dog där men för honom ett avslut på det han påbörjat i föregående liv.Han har nu kunnat gå till andra sidan tack vare detta som skedde i det här livet. Det var viktigt för honom. Han älskade dig dyrbart och högt och fanns vid din sida när sorgen var som starkast.Du upplevde hans närvaro under en tid.Han vill att du ska förstå att det som skedde var meningen att ske.Han vill också uppmana dig att göra avslut på det som bekymmrar dig och fortsätta ditt liv i den riktigen du anser vara bäst för dig. Du var pappas lilla flicka och kommer så alltid vara.Han kommer finnas vid din sida när du behöver honom."Du ska flyga med vinden som en vit fjäder".Nej du ibillade dig inte.Jag hoppas du fick lite klarhet i någonting. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *