vad kan det vara

jag har en sådan stor sorg inom mig, har haft det så länge jag minns, men jag har inget som kan vara orsaken till denna sorg, visst har jag varit med om en del. men inget som kan ge en sån djup sorg. jag har fått för mig att jag har med den från ett tidigare liv. jag är 53 år och har en önskan om att få känna vad lycka, kärlek o glädje är o undrar om det finns något sätt att komma närmare min önskan, kanske om jag ved vad sorgen gäller o förstår den. tackar på förhand mvh pia

Hej Pia! Den sorg du känner är från ett tidigare liv som olyckligtvis kommit med i detta livet. Sätt dig i lugn och ro, tänd ljus runt dig, papper och penna, kanske lugnande musik i bakgrunden. Slappna av och låt tankarna fara lite som de vill och snart ser du bilder och hör ord som du inte känner till just nu men skriv ner dem och det blir ett pussel som du får titta på och du kommer att finna vad som är din sorg och du kan ta itu med den och släppa den för att gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.